Sakon

Recherches associées: Avis sur Sakon | Offres d’emploi chez Sakon | Salaires chez Sakon | Avantages sociaux chez Sakon
      Entretiens chez SakonEntretiens d’embauche pour Telecom Analyst chez SakonEntretien chez Sakon

SAP
      Capgemini
      Salesforce
      Thomson Reuters

Entretien pour Telecom Analyst

17 janv. 2023
      Pune

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Sakon (Pune) en déc. 2022

out Reviews 106 Salaries 889 Interviews 11 Jobs 20 Benefits 52 Photos Q&A Sakon Interview Questions Updated 11 Jan 2023 Popular Job Profiles Search By Designation 11 interviews found Sort by: Popular Posted on 13 Sep 2022 Senior Telecom Analyst Interview Questions user image Anonymous Sakon Interview Rounds and Process There were 4 rounds in my interview. The first round was Group Discussion, followed by One-on-one round. The third round was HR, followed by final One-on-one round. 01 Round Group Discussion Round any current affairs or global subject or india related topic for 5 min speech 02 Round One-on-one Round Q1. related to Telecom Services and its specifications like PRI / BRI / MPLS /FLAT BUSINESS LINE / North american standa...read more Add Answer 03 Round HR Round Q1. when can join, package discussion and document submission Add Answer 04 Round One-on-one Round Q1. this round with Manager regarding previous experience in TEM, what is inventory, MRC

Describe different Telecom Services In your words