Safelite AutoGlass

Recherches associées: Avis sur Safelite AutoGlass | Offres d’emploi chez Safelite AutoGlass | Salaires chez Safelite AutoGlass | Avantages sociaux chez Safelite AutoGlass
      Entretiens chez Safelite AutoGlassEntretiens d’embauche pour Technician chez Safelite AutoGlassEntretien chez Safelite AutoGlass

18 janv. 2023

J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass

Easy sat down with manager went over some questions and also the assistant manager and that’s that also a bunch of technical mechanical questions Went over pay and benefits as well as job routine.

Why do you want to work here

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technician chez Safelite AutoGlass

4 nov. 2024
      Austin, TX

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass (Austin, TX) en oct. 2024

Two times rescheduled phone interviews by interviewers, then completely canceled. No interview, no offers, No opening positions for candidates. Nothing. No positive experience with this company. No questions and no answers.
      Réponse de Safelite AutoGlass
      We appreciate you informing us on your experience. We want to continue to escalate Glassdoor reviews to the appropriate Safelite associates. If you're willing to share more information, please email PeopleDirect@safelite.com.

1 mai 2023
      Baton Rouge, LA

J'ai passé un entretien chez Safelite AutoGlass (Baton Rouge, LA)

Very quick very easy nice quick straight to the Pinot and amazing people ran down the concept of the job and how they will train me to do the job easy

Do you see a future at the company

Grupo Moura
      McDonald's Towing