STN Digital

Recherches associées: Avis sur STN Digital | Offres d’emploi chez STN Digital | Salaires chez STN Digital | Avantages sociaux chez STN Digital
      Entretiens chez STN DigitalEntretiens d’embauche pour Senior Consultant chez STN DigitalEntretien chez STN Digital

Entretien pour Senior Consultant

5 août 2025
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez STN Digital

two rounds with C suite, one round of panel with AM/VP/etc; straightforward process, until I was made an offer by C-suite which was subsequently RESCINDED without warning; worst interview experience i've ever had. Being told you are the chosen/final candidate for a role and then being told less than 48 hours later that they 'changed their mind' is the worst that that can happen to to anyone during the interview process. This was the first time I ever saw anything like this happen, my friends/family were equally shocked. STN is an unprofessional, destructive organization. A ticking time bomb without a doubt - STAY AWAY!!!

usual bs.. you can fudge your way through it