SQAsquared

Recherches associées: Avis sur SQAsquared | Offres d’emploi chez SQAsquared | Salaires chez SQAsquared | Avantages sociaux chez SQAsquared
      Entretiens chez SQAsquaredEntretiens d’embauche pour Jr. QA Analyst chez SQAsquaredEntretien chez SQAsquared

Intel Corporation
      Apple
      Lenovo
      Honeywell

4 mai 2022
      Los Angeles, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Jr. QA Analyst chez SQAsquared

29 déc. 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez SQAsquared

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SQAsquared (Los Angeles, CA) en mai 2021

First interview - phone interview just to get a bit of background on who you are your history interest etc Second interview - zoom interview - asked about how I would approach QAing something (web page, application etc) then goes into a summary of the company. Very simple questions

Technical question - Fizz Buzz programming question - just pseudo code question - as long as the logic makes sense youll probably be fine. If you google the question it'll come up

The first phone call, the recruiter talks about the pillars of QA. The second interview, you will be asked about the pillars of QA, you will also be asked to solve a coding problem.

What are the pillars of QA?

27 juil. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SQAsquared en avr. 2022

First, I had a phone interview where they asked about my resume and talked about their company and what they stood for, as well as highlighting their core values involving QA. Second interview started off asking about projects in my resume. Then asked questions involving their company values (Be sure to research the company beforehand. I did not, which is probably why I did not get an offer). They asked if I had questions every section, so I asked them each time. Lastly, there was a short coding segment where they asked me to write a simple script on Notepad.

For the technical question, they asked me to write the FizzBuzz coding problem.