Roche

Recherches associées: Avis sur Roche | Offres d’emploi chez Roche | Salaires chez Roche | Avantages sociaux chez Roche
      Entretiens chez RocheEntretiens d’embauche pour PMO chez RocheEntretien chez Roche

Entretien pour PMO

3 sept. 2019

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Roche

self introduction by self made PPT; walked through my resume with supervisor; general talks with supervisors; great atmosphere; we talked about the career development of PMO; FAQ segment; basically that is all.

Tell me how can you contribute to this department?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme PMO chez Roche

Entretien pour PMO

7 nov. 2016
      Mountain View, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Roche (Mountain View, CA) en oct. 2016

Phone screens Multiple and conflicting on site interviews More on sites Organizational realignments Multiple rescheduling Meeting in a weird coffee shop (This is a Roche company) People's posistions keep changing and incumbent managers seem to be jumping ship

What is your passion in life?

I am interviewing you, but myself and another person you will interview with will be leaving the company so you will have to do this all over again.

Q from Sr Dir of HR: Why do you only stay at jobs for 1-2 years