Ria Money Transfer

Recherches associées: Avis sur Ria Money Transfer | Offres d’emploi chez Ria Money Transfer | Salaires chez Ria Money Transfer | Avantages sociaux chez Ria Money Transfer
      Entretiens chez Ria Money TransferEntretiens d’embauche pour Business Intelligence Analyst chez Ria Money TransferEntretien chez Ria Money Transfer

American Express
      Naranja X
      Mastercard
      PRISMA Medios de Pago

19 janv. 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Intelligence Analyst chez Ria Money Transfer

5 févr. 2024

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Ria Money Transfer en janv. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Ria Money Transfer

Extremely unprofessional interview process. The recruiter intitially wasn't sure about total rounds in the process. However, I did proceed to the final round and scheduled an interview. 30 minutes before the interview, the recruiter called and said that someone else wants to be a part of the process and we need to reschedule this interview. I gave recruiter my availability, however, never got a response.

Where do you see yourself in 5 years?
      Le processus a pris 2 semaines.

2 rounds after the screening, 1. overview, and casual chat to know more about background, 2. panel technical interview. SQL assessment walkthrough (Provided to be solved and sent before interview)

SQL joins, CTEs, Like disklike about the current job, how do you deal with disappointed stakeholders/customers

18 févr. 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Ria Money Transfer

Extremely unprofessional process and unprofessional recruiting staff. The recruiter ghosted me after getting my availability for my final interview. I am so glad not to get an offer from here as working with such people would have been a nightmare.

Why Ria Financial? Tell me about yourself