RestoreMasters

Recherches associées: Avis sur RestoreMasters | Offres d’emploi chez RestoreMasters | Salaires chez RestoreMasters | Avantages sociaux chez RestoreMasters
      Entretiens chez RestoreMastersEntretiens d’embauche pour Sales Representative chez RestoreMastersEntretien chez RestoreMasters

30 juin 2023
      San Antonio, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez RestoreMasters (San Antonio, TX) en juin 2023

Great interview. Even though it was a business casual setting. Great skyline views of downtown San Antonio. I believe with the right attitude and consistent effort this is a great opportunity.

Tell me about yourself and your resume?
      Réponse de RestoreMasters
      Thank you for your review. We greatly appreciate your honesty. We create six-figure opportunities for hard working dedicated individuals that can follow a program that leads to financial stability and success. Again, thank you for your response. Thanks, Restore Masters

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Representative chez RestoreMasters

1 juin 2023
      Overland Park, KS
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez RestoreMasters (Overland Park, KS)

Quick and easy and straightforward, not many questions a lot of it was explaining their business model and how they make money. It was a lot of beneficial information that helped me learn more about the company.

What am I looking for?
      Réponse de RestoreMasters
      We highly appreciate you taking the time to leave a review. Sorry to hear this opportunity wasn't for you, but again we appreciate your time. Good luck in your search. Restore Masters- Marketing Team

29 avr. 2022
      Atlanta, GA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez RestoreMasters (Atlanta, GA) en avr. 2022

the interview was easy going but to the point. Can you sell rooffing or not? Very friendly and encouraging team. You will be given an open ended interview. Use this time to sell yourself.

They may ask you about yourself, and what motivates you

Saint-Gobain
      Holcim