Resideo

Recherches associées: Avis sur Resideo | Offres d’emploi chez Resideo | Salaires chez Resideo | Avantages sociaux chez Resideo
      Entretiens chez ResideoEntretiens d’embauche pour Senior Marketer chez ResideoEntretien chez Resideo

Intel Corporation
      Apple
      Lenovo
      Honeywell

Entretien pour Senior Marketer

12 févr. 2019

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Resideo

Interviewed with Resideo twice in last year; first time under former company name, second time under current name, both for different senior-level marketing positions (Sr Director and above). Worked with 3rd party recruiters initially, then directly with Resideo staff for multiple phone screens during both processes. Result of both processes was ghosting from Resideo. Both times, both direct staff and 3rd party recruiters did not respond to multiple requests for status. At any level, at any company, this should be unacceptable; if a candidate devotes hours to answering your questions (not to mention the prep time involved to prepare) you owe them the dignity of a response. Even if that response is a no. Bad form, folks.

History with distribution marketing