Remote

Recherches associées: Avis sur Remote | Offres d’emploi chez Remote | Salaires chez Remote | Avantages sociaux chez Remote
      Entretiens chez RemoteEntretiens d’embauche pour Operations Manager chez RemoteEntretien chez Remote

Entretien pour Operations Manager

6 mars 2025
      Singapour

J'ai passé un entretien chez Remote (Singapour)

Salary range for manager-level role is significantly low for the level of experience they are looking for and industry standards. Their rationale for closing candidates at a lower range is that the team is unable to support career progression like promotion and so they focus on candidates who are willing to stay on long term without expecting career progression like promotion in the near future. Remote’s compensation plan excludes performance bonus.

Tell me about yourself and why did you apply for this position
      Réponse de Remote
      Thank you for your feedback about your interview experience. We'd like to clarify that Remote actively supports career progression, with established career pathways organization-wide, an active mentorship program, and ongoing learning opportunities. Our total rewards package includes competitive compensation, comprehensive benefits, work-life flexibility, and wellbeing support, all designed to foster a high-performance culture based on fairness and equity.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations Manager chez Remote

Entretien pour Operations Manager

17 janv. 2023

J'ai passé un entretien chez Remote

2 recruiters, one manager, one VP All timely and nice. All my questions were answered very generally and they kept referring to the company as a start-up where everything changes quickly.

when thru the JD generally
      Réponse de Remote
      Thanks for leaving a review!

Google
      Amazon