Reliable Robotics

Recherches associées: Avis sur Reliable Robotics | Offres d’emploi chez Reliable Robotics | Salaires chez Reliable Robotics | Avantages sociaux chez Reliable Robotics
      Entretiens chez Reliable RoboticsEntretiens d’embauche pour Sr. Simulation Software Engineer chez Reliable RoboticsEntretien chez Reliable Robotics

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Sr. Simulation Software Engineer

10 août 2022

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Reliable Robotics en juil. 2022

Referral candidate; ghosted after 5hr on-site interview. In-house recruiter won't respond to follow up. Had referral, on-sight tour, and proceeded through all the interview steps which ended with 5hr "remote on-site". - Wasn't interviewed by prospective team members. - 4 hours of hypothetical / open-ended questions, mostly outside my discipline. - No B&V session. - No questions about my experiences or qualifications. - No questions relevant to a senior role or project leading. - Only one simple coding question. It was a very strange interview. Being asked only hypothetical / open-ended questions was not productive. It turns into a game of, "answer the way I would to impress me". Got to the end and wondered how they could possibly know anything about me???

Drill a hole in an airplane. (open-ended)

Build and deploy a mini-url service. (open-ended)