Regal

Recherches associées: Avis sur Regal | Offres d’emploi chez Regal | Salaires chez Regal | Avantages sociaux chez Regal
      Entretiens chez RegalEntretiens d’embauche pour Associate Manager chez RegalEntretien chez Regal

Pornhub
      Village Cinemas
      Metropolitan Museum of Art
      Papaya

19 janv. 2021

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Manager chez Regal

30 nov. 2023
      Dublin, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Regal

It was in person with the General Manager. It lasted a total of 30 mins and it was not as hard as I thought it would be. Was asked questions about what I would do in certain situations with guests, customer service, and policy questions. After that, he asked me about the past experience at other Regal locations.

What would you do if a guest would ask for a refund?

J'ai passé un entretien chez Regal (Dublin, CA)

Simple straightforward, situational questions. Asked strengths and weaknesses, past job history, etc. interview was a total of maybe 15 minutes or less. Asked which position I was looking to apply for and if I am open to other positions as well

If a customer said their drink tasted weird, what would you do to remedy the situation

4 déc. 2018
      Sacramento, CA

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Regal (Sacramento, CA)

GM interviews every possible candidate. The questions asked are really straight forward. they have questions that they are required to ask in the interview. The same type of interview as when you interview for floor staff.

She asked how i would adapt from being a floor staff to management.