Red Ventures

Recherches associées: Avis sur Red Ventures | Offres d’emploi chez Red Ventures | Salaires chez Red Ventures | Avantages sociaux chez Red Ventures
      Entretiens chez Red VenturesEntretiens d’embauche pour Product Designer chez Red VenturesEntretien chez Red Ventures

17 sept. 2024
      Charlotte, NC
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Red Ventures (Charlotte, NC)

Long. It went on for over a month. I had an initial call, a recruiter call, a take home challenge, and 3 other interviews after that. They rejected me after all this and didn’t tell me why.

Tell me about yourself? What is your design process like?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Product Designer chez Red Ventures

9 sept. 2024
      Charlotte, NC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Red Ventures (Charlotte, NC) en août 2024

Interviewed with a recruiter from RV in mid-August. They were kind and easy to talk to, they explained how the role would be a mid-level role to fill the growing needs of the team. We discussed how the position would be hybrid (Monday-Thursday in office, Fridays remote), benefits such as PTO and flexibility, and RV culture.

As this role is a combination of UI design and UX design, which way do you typically lean (user-interface or user-experience)?

12 mai 2022
      São Paulo,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Red Ventures (São Paulo, ) en mai 2022

O processo da vaga demorou 1 mês, no qual teve 3 bate-papo, teste técnico e avaliação do portifólio e teste. 1. Avaliação do portfolio; 2. Bate-papo com o time técnico da área. 3. Teste técnico e avaliação dele; 4. Bate-papo com RH; 5. Bate-papo com líder de tecnologia da Red Ventures Brasil. Em todos as conversar foram tranquilas, demostraram animo no qual fez você querem participar do time.

• Quais são seus objetivos; • O que motiva como profissional; • Como é seus dia a dia na empresa atual;