Raven Defense

Recherches associées: Avis sur Raven Defense | Offres d’emploi chez Raven Defense | Salaires chez Raven Defense | Avantages sociaux chez Raven Defense
      Entretiens chez Raven DefenseEntretiens d’embauche pour Electro-mechanical Technician chez Raven DefenseEntretien chez Raven Defense

Thales
      Leonardo
      Airbus
      SpaceX

Entretien pour Electro-mechanical Technician

1 juin 2024
      Albuquerque, NM

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Raven Defense (Albuquerque, NM) en août 2021

Panel interview, usually 1-3 people. They'll ask you some questions about your experience on your resume, then go into why Raven is such a great place to work. Usually, they're trying to sell themselves to interviewees instead of letting interviewees sell themselves. The COO won't usually let you get a word in edgewise, so don't be afraid to interrupt him on the tour to ask questions. The CEO doesn't say much during interviews and expects you to show an interest and ask lots of questions. Protips: they like to hear a lot of technical jargon, especially as it pertains to satellite communications and RF technology. Laugh at their jokes and treat them like they're doing something no one else. They're overly proud of their technology, so be sure to ask lots of questions about it and show an interest in hardware when they take you on a tour. Be sure to tell them how brilliant their tech is and how cool their facility looks.

Why do you want to work at Raven?

How do you feel about travel?

What do you know about Raven?