Randstad

Recherches associées: Avis sur Randstad | Offres d’emploi chez Randstad | Salaires chez Randstad | Avantages sociaux chez Randstad
      Entretiens chez RandstadEntretiens d’embauche pour Intern chez RandstadEntretien chez Randstad

15 mai 2024
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Randstad

Involves a few stages from phone screening to online or on physical interview. Expect some technical questions for the interview. They’ll contact within one to two weeks approximately after the interview.

Explain a little bit about yourself.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Intern chez Randstad

11 mars 2026
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Randstad (Kuala Lumpur)

2 rounds - online and in person online is basic questions about yourself in person is last and final round. explain your background, skills, interest in joining the firm. navigate some strategy questions

Strategy, planning, navigating a catchy problem

28 oct. 2024
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Randstad (Toronto, ON) en août 2023

Nope, there is a good chance that you did so well on your interview that the interviewer didnt want to waste more time, they decided on you. my first internship's interview literally took 20 mins and within an hour after I left I got the acceptance email keep your hopes up

What interests you about this role?