Railofy

Recherches associées: Avis sur Railofy | Offres d’emploi chez Railofy | Salaires chez Railofy | Avantages sociaux chez Railofy
      Entretiens chez RailofyEntretiens d’embauche pour Senior C++ Developer chez RailofyEntretien chez Railofy

TP
      Freelancer
      JPMorganChase
      SAP

Entretien pour Senior C++ Developer

6 mars 2021
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Railofy (Mumbai) en févr. 2021

There was online test where C++ questions were asked. Basically there were 40 questions need to be solved in 20 mins After this I had video interview with developer After 1st round I haven't got any response from them. I even sent a mail to the person who took my interview, he didn't respond back This is quite disappointing when companies ghost you out after interview rounds. We candidates invest our time and study prior interview and test. A follow up email is the least thing they could have done

Multi threading in CPP How to get max element in stack in O(1) time? You are in a room with 10 people and you have to find average of the salary, where no one will disclose their salary to others