Rad Marketing Agency

Recherches associées: Avis sur Rad Marketing Agency | Offres d’emploi chez Rad Marketing Agency | Salaires chez Rad Marketing Agency | Avantages sociaux chez Rad Marketing Agency
      Entretiens chez Rad Marketing AgencyEntretiens d’embauche pour Manager In Training (MIT) chez Rad Marketing AgencyEntretien chez Rad Marketing Agency

Entretien pour Manager In Training (MIT)

19 avr. 2024
      Tempe, AZ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Rad Marketing Agency (Tempe, AZ) en avr. 2024

1st interview was group interview. Didn’t explain anything about job. The job by the way is generating leads from Costco so it’s sales FYI it’s not “manager in training”. Job post on indeed is misleading don’t waste your time unless you want to do sales at Costco. Once I found out what it was on second interview I left the interview. Hope this helped someone out there

What separates you from your peers
      Réponse de Rad Marketing Agency
      Dear Reviewer, We are sorry to hear that you felt mislead. The role does actually involve both aspect of what you're mentioning and we have made a consistent effort to provide as much clarity as possible in both our job postings and interview process. Thank you for sharing your experience and we wish you the best of luck on your job search.