Qube Research & Technologies

Recherches associées: Avis sur Qube Research & Technologies | Offres d’emploi chez Qube Research & Technologies | Salaires chez Qube Research & Technologies | Avantages sociaux chez Qube Research & Technologies
      Entretiens chez Qube Research & TechnologiesEntretiens d’embauche pour Quantitative Developer chez Qube Research & TechnologiesEntretien chez Qube Research & Technologies

Citi
      Allianz
      Moody's
      Banco Patagonia

13 janv. 2026
      Paris

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Quantitative Developer chez Qube Research & Technologies

28 avr. 2026
      Londres, Angleterre

J'ai passé un entretien chez Qube Research & Technologies (Paris)

3 technical rounds (only leet code medium level) + one fit interview. Cool hr. However you should be fast and solid in your answers. There’s a feedback every round. Hard to get an interview if you’re not in a top school.

Leetcode medium. You need to explain your code, propose tests and improvements

J'ai passé un entretien chez Qube Research & Technologies (Londres, Angleterre)

Hackerrank with 2 pandas based questions involving aggregation and one leetcode style. If you know your pandas functions well you will do well on this. The leetcode question was pretty simple.

27 mai 2026
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Qube Research & Technologies (Londres, Angleterre) en avr. 2026

I had OA (leetcode style questions) -> 1st round interview (LeetCode style questions) It was fully technical assessment. No background, non-hr questions. I took OA on early April and got interview offer on Early May. After the first round interview, I received 2nd round invitation.

They asked me about time complexity of an algorithm. How would changing data structure affect the entire code time complexity.