ProHealth Homecare

Recherches associées: Avis sur ProHealth Homecare | Offres d’emploi chez ProHealth Homecare | Salaires chez ProHealth Homecare | Avantages sociaux chez ProHealth Homecare
      Entretiens chez ProHealth HomecareEntretiens d’embauche pour Recruiter chez ProHealth HomecareEntretien chez ProHealth Homecare

Northside Hospital
      Hospital Italiano de Buenos Aires
      B. Braun
      NewYork-Presbyterian Hospital

Entretien pour Recruiter

23 févr. 2023
      San Jose, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez ProHealth Homecare (San Jose, CA) en févr. 2023

Pretty much no phone interview, invited to come onsite. Normal interview except they insisted I give them my info for a background check before being offered a position on first onsite interview. Red flag, did it but upset about it. Also insisted I give references even though no talk of next steps initiated. Found that odd. The reason I'm writing a review is because I supplied the private info they asked for, yet I was not even emailed a rejection email to let me know they passed. They are very unprofessional and if you expect respect as a candidate you will be disappointed. As a recruiter I always treat a candidate with enough respect to inform them we have passed, specially if they have taken the time to come onsite and interview. This is basic common courtesy and this company doesn't have it. Unprofessional behavior exhibited and if this happened in just one onsite interview I can't imagine the level of disrespect given as employee with these folk as my managers. Hard pass on this company if you expect to be treated like a professional.

What job boards do you use?