Podium

Recherches associées: Avis sur Podium | Offres d’emploi chez Podium | Salaires chez Podium | Avantages sociaux chez Podium
      Entretiens chez PodiumEntretiens d’embauche pour Sales chez PodiumEntretien chez Podium

9 déc. 2025
      Sydney

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Podium (Sydney) en mars 2025

few rounds of interview To me, these are most important questions everyone needs to know. 1. Tell me about yourself. 2. Why do you want to work here? 3. Tell me about a time you deal with a difficult sales objection

Why do you want to work here?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales chez Podium

27 janv. 2022

J'ai passé un entretien chez Podium

Great overall experience and really helped me understand the sales process and the company culture. It was great to be able to also ask questions and also share thoughts that I had. They also had me pitch a little bit back and fourth on the product which was really good

Tell us a bit more about your job experience

22 nov. 2019
      Provo, UT

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Podium (Provo, UT)

Phone interview followed by on-site interview. They seemed kind of rushed which made me worry that they werent paying much attention.. but I got the job so maybe it worked to my advantage. Overall it was easy, relaxed and pressure free.

Go over all your experience on your resume and why you chose to move onto the next thing

Motorola Solutions
      Intuit