Planet Spark

Recherches associées: Avis sur Planet Spark | Offres d’emploi chez Planet Spark | Salaires chez Planet Spark | Avantages sociaux chez Planet Spark
      Entretiens chez Planet SparkEntretiens d’embauche pour Buisness Development Associate chez Planet SparkEntretien chez Planet Spark

14 sept. 2021
      Dimāpur

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Planet Spark (Dimāpur) en août 2021

We had a discussion round initially and it was somehow fine. Next we had a personal interview where I feel like the HR was not that great. Overall no one was selected.

Tell me about yourself. Where you see yourself in 5 years.
      Réponse de Planet Spark
      Thanks for taking the time to share this feedback with us. We're sorry about your experience while working at planetspark. We'd like to discuss your experience in detail to see how we can improve our process. We encourage you to discuss the concerns with your manager or contact our HR Department so we can work together and find the solution.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Buisness Development Associate chez Planet Spark

24 mai 2021

First we had an GD. I cleared it. Then we had a role play round. Then final interview. I think interviewer was sales manager(not sure). Interviewer was humble and really kind in nature.

Tell me about yourself?

Why sales?

Why do you want to join us?

How you pitch about our product?
      Thanks for the Review!

21 avr. 2021

Casual interview , The questions aren't tough , they have asked questions regarding the company and some questions regarding the sales , some questions regarding the sales manual that they have provided I applied through campus 1. Resume shortlisting 2. Group discussion 3. Personal interview 4. Hr interview

You are from technical background Why do you wanna get into sales
      Thanks for the Review!

San Juan USD - Sacramento County