Peak Prism

Recherches associées: Avis sur Peak Prism | Offres d’emploi chez Peak Prism | Salaires chez Peak Prism | Avantages sociaux chez Peak Prism
      Entretiens chez Peak PrismEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant chez Peak PrismEntretien chez Peak Prism

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Administrative Assistant

9 mars 2020
      New York, NY

J'ai passé un entretien chez Peak Prism (New York, NY)

I was notified by email of intrest. We scheduled a phone interview. I was told there was no administrative position and that they only train for the sales/account management position commission based not salary. Job add was misleading. When she asked what my career goals were and found out that I had no interest in commission or relocating, she quickly ended the call.

what are your career goals.
      Réponse de Peak Prism
      Reviewer, Thank you so much for this feedback! We apologize for the miscommunication. Our team is growing quickly, and we are sorry that our current open positions were not what you are looking for. Best of luck in your job search! Sincerely, Peak Prism Inc Management Team