Oxalis Logistics

Recherches associées: Avis sur Oxalis Logistics | Offres d’emploi chez Oxalis Logistics | Salaires chez Oxalis Logistics | Avantages sociaux chez Oxalis Logistics
      Entretiens chez Oxalis LogisticsEntretiens d’embauche pour Fuel Tanker Driver chez Oxalis LogisticsEntretien chez Oxalis Logistics

Entretien pour Fuel Tanker Driver

13 mai 2026
      Kingsbury, England

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Oxalis Logistics (Kingsbury, England) en mai 2026

Written assessment then interview and driving assessment if you fail written assessment you are sent home. You are asked when did you last breach health and safety and when was your last incident. Probably best to lie in driving assessment i got told I did nothing wrong but seemed inexperienced despite being asked if I had extra training as I was driving economically. Apparently your supposed to rush around and harsh brake if you want to look experienced. Got the impression they was looking for a negative and they knew beforehand who was getting the job

DHL Express
      UPS