OnTheHouse Group

Recherches associées: Avis sur OnTheHouse Group | Offres d’emploi chez OnTheHouse Group | Salaires chez OnTheHouse Group | Avantages sociaux chez OnTheHouse Group
      Entretiens chez OnTheHouse GroupEntretiens d’embauche pour Front-End Developer chez OnTheHouse GroupEntretien chez OnTheHouse Group

Entretien pour Front-End Developer

10 janv. 2016

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez OnTheHouse Group

1 hour interview with set of simple questions about JS and CSS. Staff was pretty friendly and relaxed, asking about my background and my hobby projects. I would say it is pretty easy for every person who has a min experience in web development

How to align a few different layout blocks using CSS

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Front-End Developer chez OnTheHouse Group

Entretien pour Front End Developer

24 août 2017

J'ai passé un entretien chez OnTheHouse Group

1hr interview asking questions about CSS with your future manager and a developer. Was easy enough to pass even if you have no idea what you are doing. Relaxed atmosphere on the interview and very friendly people made really good overall experience

CSS, Javascript - all standard