Odyssey Services

Recherches associées: Avis sur Odyssey Services | Offres d’emploi chez Odyssey Services | Salaires chez Odyssey Services | Avantages sociaux chez Odyssey Services
      Entretiens chez Odyssey ServicesEntretiens d’embauche pour Career Specialist chez Odyssey ServicesEntretien chez Odyssey Services

English 1
      Colégio Visconde de Porto Seguro
      English4Kids
      Cultura Inglesa

Entretien pour Career Specialist

27 juin 2015
      Mesa, AZ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Career Specialist chez Odyssey Services

Entretien pour Career Specialist

6 mai 2013

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Odyssey Services

Submit Resume as directed by acquiescence of mine, one on one interview, completed a ride along with a very nice young lady, who gave me lots of tips and offered to assist in any way possible. Received clients the following week took me a few months to build up to a full time assignment.

Interview Process I believe is different for every person.

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Odyssey Services (Mesa, AZ) en nov. 2011

Standard interview process. 1st interview, asked back for a 2nd interview and then I was hired. If you are outgoing, hard working, can manage your time, and like people it's a nice place to work. In other words be able to describe some of your best work experiences as well as your worst work experiences and how you grew from that to become a better employee.

What kind of experience do you have working with people who have disabilities?

Are you a competitive person?