OLX Group

Recherches associées: Avis sur OLX Group | Offres d’emploi chez OLX Group | Salaires chez OLX Group | Avantages sociaux chez OLX Group
      Entretiens chez OLX GroupEntretiens d’embauche pour Big Data Analyst chez OLX GroupEntretien chez OLX Group

Google
      Amazon
      Mercado Livre
      Meta

Entretien pour Big Data Analyst

9 nov. 2017
      Berlin

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus de 2 mois. J'ai passé un entretien chez OLX Group (Berlin)

Several skype interviews plus data science task. I never received feedback for my work & the recruiter never formally rejected my application after two months of interviewing & waiting. Applicants beware. Seems like they were after my Python code. Be weary of their very unprofessional recruitment process. In fact, another Berliner shared the same experience. Interviewing for several weeks then no responses or at the very least any closure from HR. F-

Given an OLX dataset, answer questions and perform an analysis using Python or R.
      Réponse de OLX Group
      Dear sir/madam, First of all thank you for the review and taking the time to give us your feedback. We are sorry that your experience at OLX was not what we intended . We are always aiming to provide a great candidate experience. We will take into account your feedback, it helps us to improve. If you would like to share more feedback with us please contact us via the contact form at our career site. Best regards, OLX