Nevada State College

Fait partie de NSHE (Nevada System of Higher Education)

Recherches associées: Avis sur Nevada State College | Offres d’emploi chez Nevada State College | Salaires chez Nevada State College | Avantages sociaux chez Nevada State College
      Entretiens chez Nevada State CollegeEntretiens d’embauche pour Social Media Specialist chez Nevada State CollegeEntretien chez Nevada State College

Entretien pour Social Media Specialist

23 juil. 2025
      Henderson, NV

J'ai passé un entretien chez Nevada State College (Henderson, NV)

From the day I submitted my application to the moment I officially started, the entire process took nearly 4 months. That included: → Submitting the application → Phone screening → In-person interview → Offer → Background check + onboarding → First day In higher ed, the hiring timeline isn’t always fast. It often depends on the urgency of the role, budget cycles, and internal approvals—which means even the most qualified candidates can find themselves waiting weeks (or even months) between steps. If you’re applying for roles in higher education, don’t be discouraged by the pace.

Focus on interview questions and social media as a business, this isn't a role for those who are influencers you need to understand marketing as opposed to simply content creation.

San José State University
      UC San Diego