Neiman Marcus

Fait partie de Neiman Marcus Group

Recherches associées: Avis sur Neiman Marcus | Offres d’emploi chez Neiman Marcus | Salaires chez Neiman Marcus | Avantages sociaux chez Neiman Marcus
      Entretiens chez Neiman MarcusEntretiens d’embauche pour Department Manager chez Neiman MarcusEntretien chez Neiman Marcus

8 avr. 2014
      Los Angeles, CA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Neiman Marcus (Los Angeles, CA)

Many interviews to get the job, most of the HR people were professional, little room for negotiation. The time frame did not take too long but others have told me they had to call them two or three times. They are mostly looking for presentation and an understanding of the luxury client.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Department Manager chez Neiman Marcus

9 juil. 2020
      Chicago, IL

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Neiman Marcus (Chicago, IL) en mai 2018

They spoke highly of the company and made you want to work there. They were warm and welcoming they gave clear objectives and had you meet with all forms of management

Where do you want to be in 5 yests

29 août 2012
      Washington, DC

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Neiman Marcus (Washington, DC) en oct. 2011

4 interviews. Background check usually takes 1 week. Quick correspondence. Hiring and Interview process went very efficient.

"how do you see yourself in 5 years". Do not like this kind of questions. Generally I was talking about myself on all 4 interviews. They didn't seem have any particular questions to me.

adidas
      Natura