Neato

Recherches associées: Avis sur Neato | Offres d’emploi chez Neato | Salaires chez Neato | Avantages sociaux chez Neato
      Entretiens chez NeatoEntretiens d’embauche pour Head of Business Development chez NeatoEntretien chez Neato

Google
      Amazon
      Mercado Livre
      Meta

Entretien pour Head of Business Development

18 déc. 2025
      Las Vegas, NV

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Neato (Las Vegas, NV)

Met with the founder and was passed to the ceo who gave the impression of being a micromanaging self important dbag. The interviews went well, but these myopic self important types didn’t have the courtesy to follow up or provide feedback after I invested time in preparing to meet with them, which was not a total waste of time because I learned that these guys are hacks and will be out of business in short order. These guys, especially the ceo are not even C level players. They lack any type of character or charisma to be worthy of running a company where their employees depend on them for a livelihood.

Does shaving my head make me look smarter?