NFI Industries

Recherches associées: Avis sur NFI Industries | Offres d’emploi chez NFI Industries | Salaires chez NFI Industries | Avantages sociaux chez NFI Industries
      Entretiens chez NFI IndustriesEntretiens d’embauche pour Senior Database Engineer chez NFI IndustriesEntretien chez NFI Industries

DHL Express
      UPS
      DHL Global Forwarding, Freight
      DB Schenker

Entretien pour Senior Database Engineer

21 janv. 2020
      Camden, NJ

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NFI Industries (Camden, NJ) en déc. 2019

It was the worst interview I ever had in my life. I have a feeling that they already have someone who needs H1 visa and need to prove that they can't find anybody else for this position. Aftter 3 minutes I already realized I am at the wrong place. I had 30 minutes interview with 4 people. First of all , they even couldn't introduce themself carefully. At second they didn't give me any information about department and company. At third, they started to learn my Resume just during interview. They asked just questions about technologies which were not mantioned in my Resume. So, they tried to prove that I am not appropriate for this position. They even didn't give me chance to ask list of questions I had. Though, they saw I had it. The only polite people I met in this building were women working in the lobby.

What is your level of experience with Oracle RAC?