Multiable

Recherches associées: Avis sur Multiable | Offres d’emploi chez Multiable | Salaires chez Multiable | Avantages sociaux chez Multiable
      Entretiens chez MultiableEntretiens d’embauche pour Management Trainee chez MultiableEntretien chez Multiable

5 févr. 2026

J'ai passé un entretien chez Multiable

The company's HR will contact you to ask whether you are available to attend their company. If so, you will need to attend an aptitude test at their company first.

just finished an aptitude test

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Management Trainee chez Multiable

9 avr. 2026
      Wan Chai
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Multiable (Wan Chai) en janv. 2026

Ability test, in a room with no person. Fill a form with personal information then complete 2 tasks 1: 25 Simple algebra MC that in 30 mins. Calculator is offered but it is consfusing so better bring your own. Better to approximate the answer than to actually calculate it. 2: 30mins translate a Chinese text to English. The text is kind of an instruction. If the interviwer is on site, interview follows. Mostly chit chating without in deep technical dicussion or preculiar question.

5 juin 2025

J'ai passé un entretien chez Multiable

The first round of the interview consists of an aptitude test, which is divided into two sections. Each section is conducted separately and allocated 25 minutes. The first section consists of multiple-choice questions covering accounting and mathematics. The second section involves translating a Chinese paragraph into English.

1. Accounting and Mathematics 2. Translation

SAP