Mercari

Recherches associées: Avis sur Mercari | Offres d’emploi chez Mercari | Salaires chez Mercari | Avantages sociaux chez Mercari
      Entretiens chez MercariEntretiens d’embauche pour SRE Engineer chez MercariEntretien chez Mercari

Entretien pour SRE Engineer

16 août 2024
      Tokyo

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Mercari (Tokyo) en août 2024

The process took about 3 weeks. First round - a coding assignment for a k8s yaml validator Second round - Technical Interview with 2 engineers and an interpreter. - Their English accent is difficult to hear, and their English is not good. They were not able to provide question and answer smoothly, which makes candidates feel awful despite that their technical background is indeed professional level. They said the result will be within a week, and I have to wait for 2 weeks to receive a declined mail without any feedbacks.

Scanning your resume and past experience. How do you improve your SLOs, how do you define it.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme SRE Engineer chez Mercari

Entretien pour SRE Engineer

24 mai 2026
      Tokyo

J'ai passé un entretien chez Mercari (Tokyo)

Sent me a hacker rank and ignored all my emails requesting clarification. Recruiters are fine expecting you to waste your time on pointless hacker rank but won't spend 5 minutes just answering an email.

Technical hackerrank exam, developer oriented

Google
      Amazon