Meesho

Recherches associées: Avis sur Meesho | Offres d’emploi chez Meesho | Salaires chez Meesho | Avantages sociaux chez Meesho
      Entretiens chez MeeshoEntretiens d’embauche pour Buisness Analyst chez MeeshoEntretien chez Meesho

Google
      Amazon
      Mercado Livre
      Meta

28 août 2024
      Bangalore Rural

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Buisness Analyst chez Meesho

11 août 2025
      Chennai

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Meesho (Bangalore Rural) en août 2024

Advance SQL is Needed to Crack this interview most of us had 15-20 min interview but for those whose interview went 30+ min they were selected for next round Prepare All Window Function with a Good speed in writting queries , get a hold on topics like CTEs,Pivot,Recursive Function.

Get a Specific group of Column with RANK FUNCTION ?

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Meesho (Chennai) en juil. 2025

OA - 3 SQL (Medium - Hard) Interview R1- SQL Window Functions, REGEX, Case RCA, Resume based Interview R2- HR Questions(Why MEESHO? Where do You see urself in 5 years?)

Difference between view and materialised view.

27 août 2024
      Pune

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Meesho (Pune) en août 2024

Your pre-placement talk outlines three key rounds: 1. Online Test: Covers quantitative aptitude, verbal ability, data interpretation, SQL, and puzzles. 2. Technical Interview: Focuses on self-introduction and 3-5 SQL-related questions. 3. HR Round: Involves basic HR questions to assess your fit.

Obtaining Grandfather and Grandson Table from Father and Son Table