Medline Industries

Recherches associées: Avis sur Medline Industries | Offres d’emploi chez Medline Industries | Salaires chez Medline Industries | Avantages sociaux chez Medline Industries
      Entretiens chez Medline IndustriesEntretiens d’embauche pour Inside Sales Representative chez Medline IndustriesEntretien chez Medline Industries

20 janv. 2026
      Mundelein, IL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Medline Industries (Mundelein, IL) en janv. 2022

Lengthy. It took about 3 months. I had 3 phone interviews and 1 in person interview. After that I had to follow up a number of times just to get an update. Overall it was a typical corporate interview process, though a little longer than usual.

Why would I be a good fit.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Inside Sales Representative chez Medline Industries

5 nov. 2019
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 7 semaines. J'ai passé un entretien chez Medline Industries en oct. 2019

Step 1 - Phone call w/recruiter. Step 2 - Assessment/Personality "Quiz." Step 3 - Interview w/Division Sales Manager. Step 4 - Complete detailed application. Step 5 - "Ride Along" / shadow 2 sales reps. Also met regional sales manager. Step 6 - Skype w/SVP regional field sales. Step 7 - Final interviews w/Sr. HR Manager, VP National Sales, Director of Training, SVP National Field Sales, Lead Recruiter. BE CAREFUL with Medline, especially if they tell you they want you and like you. I have zero clue why I didn't receive offer. One of the most senior people called me the wrong name. Twice. He also said he didn't see sales anywhere on my resume but sales is all over my resume. He either didn't review my resume or playing games to see how I'd react.

Why do you think you have been successful in sales? (What has been you biggest sale? How did you get the sale?)

What accomplishments are you the most proud of in your selling career? (Which of these came in the last year?)

Please describe your typical day? (How many calls do you make?)

In what areas do you feel you could improve? (What are you doing to address these areas now that you are aware of them?)

Describe a difficult situation and how you handled it?

What kinds of decisions about planning your workday are most difficult for you to make?

When did you make the decision to leave your present company? (What is the reason you are leaving your company?)

20 mars 2022
      Chicago, IL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Medline Industries (Chicago, IL) en sept. 2019

2-3 rounds, never reached out to let me know they were going another avenue. Heavy emphasis on excel knowledge. Had 2 phone calls and 1 in person. Although pretty average difficulty.

Where do you see yourself in 5 years?

Abbott
      Philips