Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur MediaMarkt | Offres d’emploi chez MediaMarkt | Salaires chez MediaMarkt | Avantages sociaux chez MediaMarkt
      Entretiens chez MediaMarktEntretiens d’embauche pour Service-medewerker chez MediaMarktEntretien chez MediaMarkt

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Recherche d’emplois

10 août 2015
      Employé (anonyme)
      Rotterdam

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Service-medewerker chez MediaMarkt

18 févr. 2021
      Candidat à l'entretien anonyme
      Groningue
      Aucune offre
      Offre acceptée
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 6 jours. J'ai passé un entretien chez MediaMarkt (Rotterdam)

Entretien

Je wordt aan de ingang opgehaald en loopt mee naar een kantoor. Vervolgens ga je het gesprek aan met jou toekomstige leidinggevende. Er werken veel jonge mensen, ook in de management, waardoor de sollicitatie een stuk minder eng is. Na de standaardvragen vertel je wat over jezelf en vertelt de manager wat over het bedrijf. Ook je eigen vragen worden beantwoord. Je krijgt na een paar dagen te horen of je bent aangenomen (telefonisch).

Questions d'entretien [2]

Question 1

Heb je al eerder een dienstverlenende functie gehad?

Question 2

Je kunt ook weleens ongeduldige, chagrijnige of zelfs boze klanten hebben, hoe denk je daarmee om te gaan?
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez MediaMarkt (Groningue) en févr. 2021

Entretien

Na het versturen van mijn sollicitatie brief werd ik gebeld en kon ik snel op gesprek komen. Na een goed gesprek zou ik worden teruggebeld voor een tweede gesprek. 1 1/2 week later volgde het tweede gesprek.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Waarom heb je gesolliciteerd bij mediamarkt

21 juin 2017
      Employé (anonyme)
      Rotterdam
      Offre acceptée
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez MediaMarkt (Rotterdam) en janv. 2015

Entretien

Ik vond een vacature online. Ik heb toen gereageerd op de vacature en ik kreeg binnen een dag e-mail terug voor een uitnodiging. Ik had een gesprek met de teamleider van de service afdeling. Hij stelde mij de standaard vragen en daar heb ik antwoord op gegeven. Het gesprek duurde niet heel lang. Toen wij klaar waren met het gesprek werd ik gelijk aangenomen en heb toen een rondleiding gekregen in de winkel.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Waarom heb je gesolliciteerd voor deze functie?