Macquarie Group

Recherches associées: Avis sur Macquarie Group | Offres d’emploi chez Macquarie Group | Salaires chez Macquarie Group | Avantages sociaux chez Macquarie Group
      Entretiens chez Macquarie GroupEntretiens d’embauche pour Manager - Java chez Macquarie GroupEntretien chez Macquarie Group

Citi
      Allianz
      Moody's
      Banco Patagonia

Entretien pour Manager - Java

7 déc. 2018
      Gurgaon, Haryana

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Manager - Java chez Macquarie Group

Entretien pour Java Manager

12 juin 2021
      New Delhi
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Macquarie Group (Gurgaon, Haryana) en nov. 2018

I applied through consultancy names "Global Hunt". I cleared the coding round, 2 technical interviews as well. But there is no response from Macquarie on feedback . Just a waste of time. Hiring person (Payal) do not respond to emails or phone.

1 psychometric test, 1 coding round (hacker rank) then 2 tech interviews ( questions around concurrency, threadpools, linked list)

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Macquarie Group (New Delhi) en juin 2021

Worst process and worst HR. No clear communication. Interview process took almost 3 month and they took all documents from me and then said your current package is high. So unprofessional

Java basic questions
      Réponse de Macquarie Group
      We’re sorry to read about your interview experience at Macquarie. We appreciate the time you have taken to meet with our team and we are committed to delivering a positive interview and recruitment experience for all of our candidates. We would appreciate an opportunity to further discuss your feedback and encourage you to email careers@macquarie.com so we can arrange a time to speak