MOV Digital Media

Recherches associées: Avis sur MOV Digital Media | Offres d’emploi chez MOV Digital Media | Salaires chez MOV Digital Media | Avantages sociaux chez MOV Digital Media
      Entretiens chez MOV Digital MediaEntretiens d’embauche pour Senior Software Developer chez MOV Digital MediaEntretien chez MOV Digital Media

Entretien pour Senior Software Developer

20 déc. 2018
      Monthey

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez MOV Digital Media (Monthey) en nov. 2018

At home, they sent me an exercice to do. I had 3 hours to do it. They send me the exercice by mail at a precise date; that we have planned together.

In 3 hours, they asked me to do a spring boot application, that could respond at 3 REST call : - one for reading something in the database. - one for modifying something in the database. - one for inserting something in the database. For the call that should read in the database, it should wrap an error in case the resource you are asking is not present. When starting the application, it should automatically populate the database, just 1 table, with some data. When you are finish, you have to push your application in your githib account.

IBM
      Dell Technologies