MNX Global Logistics

Recherches associées: Avis sur MNX Global Logistics | Offres d’emploi chez MNX Global Logistics | Salaires chez MNX Global Logistics | Avantages sociaux chez MNX Global Logistics
      Entretiens chez MNX Global LogisticsEntretiens d’embauche pour Product Manager chez MNX Global LogisticsEntretien chez MNX Global Logistics

Entretien pour Product Manager

24 juin 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez MNX Global Logistics en févr. 2021

Total of 5 of interview by phone call/zoom with different department managers and VP's. The questions were average in difficulty. Each interview lasted between 40-60 minutes. After the final interview I didn't hear back for a few days. I reached out to HR and was told they closed the position and they wanted a senior PM but at least provide interview feedback. When requesting feedback I got no response back. Very unprofessional to decide at the last minute they wanted more experience. This should've been discussed prior to opening the role, instead of wasting candidates time. Not to mention ask if I want feedback and not providing any.

Talk about your experience. How do you prioritize. Willing to relocate. Salary requirement.

MRS Logistica
      Hamburg Süd