MD Anderson Cancer Center

Recherches associées: Avis sur MD Anderson Cancer Center | Offres d’emploi chez MD Anderson Cancer Center | Salaires chez MD Anderson Cancer Center | Avantages sociaux chez MD Anderson Cancer Center
      Entretiens chez MD Anderson Cancer CenterEntretiens d’embauche pour Research Statistical Analyst chez MD Anderson Cancer CenterEntretien chez MD Anderson Cancer Center

Northside Hospital
      Hospital Italiano de Buenos Aires
      B. Braun
      NewYork-Presbyterian Hospital

25 oct. 2015
      Houston, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Statistical Analyst chez MD Anderson Cancer Center

13 juil. 2016
      Houston, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez MD Anderson Cancer Center (Houston, TX) en janv. 2012

on site, there are 5 different faculty members talking with you.first apply online, then get the interview. some faculty asked you theoretical questions, some ask you about your research projects. they regard the research part more.

self-introduction

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez MD Anderson Cancer Center (Houston, TX) en déc. 2014

A full day - 30 minutes sessions with various team leaders, senior analysts, department chair, and program director. I also had lunch, which was more casual, with a couple of analysts. The day started with HR in a separate building. After I accepted the offer I had a drug test, and not one but two tuberculosis tests. As an employee you are highly encouraged to get a flu shot, but this is not required since the department is separate from patient care areas. The on-site flu-shot clinic is stunningly efficient - gone in 60 seconds and a free lollipop.

What statistical methods do you have experience with?

1 mai 2014
      Houston, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez MD Anderson Cancer Center (Houston, TX) en août 2013

hiring manager was checking my experience

they checked my previous experience. It seems I was the good fit.