Loya Insuance Group

Recherches associées: Avis sur Loya Insuance Group | Offres d’emploi chez Loya Insuance Group | Salaires chez Loya Insuance Group | Avantages sociaux chez Loya Insuance Group
      Entretiens chez Loya Insuance GroupEntretiens d’embauche pour Sales associates chez Loya Insuance GroupEntretien chez Loya Insuance Group

Zurich Insurance
      AXA
      Mapfre
      BNP Paribas Cardif

Entretien pour Sales associates

5 août 2024
      Tucson, AZ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales associates chez Loya Insuance Group

Entretien pour Sales Associate

23 févr. 2019
      Dallas, TX

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Loya Insuance Group (Tucson, AZ) en juil. 2024

The interview was very intense and honestly very weird. I was brought into a very dingy back room and ranted at for like 20 minutes. I honestly usually do well at interviews but this one really threw me for a loop. Like I could not even tell if they liked me or if they thought I was stupid.

Do you have experience in insurance Do you speak Spanish

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Loya Insuance Group (Dallas, TX) en janv. 2018

They will have you drive to the main office in dallas where they hold open interiviews twice a week. They have you feel out the application and one by one they will interview all attendees. The interiview is conducted my all 4 regionals, they will each ask a few questions and act like they are writting things down. I know for a fact they are not.

What do you know about insurance ?

Do you speak Spanish?

Do you have any felonies?

Do you have relatable transportation?