Living Asia Channel

Recherches associées: Avis sur Living Asia Channel | Offres d’emploi chez Living Asia Channel | Salaires chez Living Asia Channel | Avantages sociaux chez Living Asia Channel
      Entretiens chez Living Asia ChannelEntretiens d’embauche pour Travel Writer chez Living Asia ChannelEntretien chez Living Asia Channel

Entretien pour Travel Writer

10 juin 2013
      Manille,

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Living Asia Channel (Manille, ) en oct. 2009

All ways submit a resume with a cover letter. The more samples they have of your writing the better. Read the careers page on their website, these people are looking for smart engaging writers willing to balance between pushing the envelope and making clients happy positive spins on travel documentaries. Its better to go there in person if you can. Your presence will help them feel more comfortable about you.

Do you have allergies? (You will be tasked to eat all sorts of local delicacies or trek for hours, this is not for the faint of heart)

Are you familiar with and Audio Video Script?

Are you comfortable with a freelance position on a per project basis?

Warner Bros. Discovery
      ESPN