LendInvest

Recherches associées: Avis sur LendInvest | Offres d’emploi chez LendInvest | Salaires chez LendInvest | Avantages sociaux chez LendInvest
      Entretiens chez LendInvestEntretiens d’embauche pour Credit Risk Analyst chez LendInvestEntretien chez LendInvest

JPMorganChase
      HSBC
      BBVA
      Banco Galicia

Entretien pour Credit Risk Analyst

11 mai 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez LendInvest (Londres, Angleterre) en avr. 2019

There was an initial telephone chat with HR and then 2 interviews back to back around 2hours long. Had to take a half day off as it is in the west end as well. There was no communication after the interviews were done, HR said they will call for feedback and still haven’t received a call even when I chased up with an email (they do not provide a phone number in the email). I assume they do not give feedback....

Questions more focussed on credit risk, technical skills in Python, etc
      Réponse de LendInvest
      Hi, We are sorry your candidate experience didn’t match your expectations. We pride ourself on ensuring that candidates are given feedback in a timely way. Please reach out to me directly and we can discuss (My email is suf.jogee@lendinvest.com) Many Thanks, LendInvest Talent Team