Lam Research

Recherches associées: Avis sur Lam Research | Offres d’emploi chez Lam Research | Salaires chez Lam Research | Avantages sociaux chez Lam Research
      Entretiens chez Lam ResearchEntretiens d’embauche pour Operations Business Analyst chez Lam ResearchEntretien chez Lam Research

Siemens
      Samsung Electronics
      ABB
      Eaton

Entretien pour Operations Business Analyst

12 juil. 2016
      Bengaluru

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Lam Research (Bengaluru) en juil. 2016

1st round: 1 hour aptitude plus puzzle question. 2nd round: Technical interview which went for 1 hour for me. They asked DMBS , pattern problem(logic part) using programming language of your choice and a few puzzles. 3rd round: Technical interview. They asked about the projects in the resume. Again DMBS and some more pattern problem. 4th round: HR interview. 5th and final round: Skype interview at their office with senior officers in the U.S. office.

That asked about various types of joins in dbms and how I implemented them in my dbms project. Write logic part of drawing a pattern and then make it more efficient.