LF Stores

Recherches associées: Avis sur LF Stores | Offres d’emploi chez LF Stores | Salaires chez LF Stores | Avantages sociaux chez LF Stores
      Entretiens chez LF StoresEntretiens d’embauche pour Sales Associate chez LF StoresEntretien chez LF Stores

adidas
      Natura
      Coppel
      PUMA

12 déc. 2019
      Greenwich, CT

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Associate chez LF Stores

2 juil. 2019
      New York, NY

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez LF Stores (Greenwich, CT)

I was asked questions about where I find inspiration for fashion including what fashion blogs I read. I was then asked to walk through the store and create three full looks using their merchandise and then explain why I chose each item.

They asked me where I look when I have to come up with a look for an event

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez LF Stores (New York, NY) en juin 2019

Applied online and got a phone call a week later to set up a FaceTime interview. It was quick and felt impersonal. I think it was more of a personality test than anything else

What’s your style? Where do you like to shop? Who do you look to for fashion inspiration? What are your strengths in a retail environment?

19 juil. 2018
      Los Angeles, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez LF Stores (Los Angeles, CA) en juil. 2018

Fairly Easy. I applied online and got a call a couple days later asking to come in for an interview. I was asked to wear something that resembled my style. I was only asked questions about my previous work experience.

Previous work experience

Go around the store and pick out three different outfits.