Kaspien

Recherches associées: Avis sur Kaspien | Offres d’emploi chez Kaspien | Salaires chez Kaspien | Avantages sociaux chez Kaspien
      Entretiens chez KaspienEntretiens d’embauche pour Marketing chez KaspienEntretien chez Kaspien

Entretien pour Marketing

2 mai 2025

J'ai passé un entretien chez Kaspien

Really friendly and casual. Seemed more interested in hiring the right person and personality than actual skillset. Seemed like they were looking for young, moldable professionals they could train into their processes and culture.

Tell us how you would problem solve when a prospect told you no.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Marketing chez Kaspien

Entretien pour Marketing

13 juil. 2016
      Spokane, WA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Kaspien (Spokane, WA)

I had a phone interview and then an in-person interview. The phone interview was more of a screening opportunity. The in-person interview was great. Both interviewers did a great job of making me feel comfortable and encouraging honest answers for the purpose of determining if I would be a good fit. They also did a great job of selling the company to me.

How does your previous employment experience indicate how you'd be a good fit here?

Coto
      Mary Kay