Intuit

Recherches associées: Avis sur Intuit | Offres d’emploi chez Intuit | Salaires chez Intuit | Avantages sociaux chez Intuit
      Entretiens chez IntuitEntretiens d’embauche pour Engineering chez IntuitEntretien chez Intuit

Entretien pour Engineering

3 mars 2012
      Mountain View, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineering chez Intuit

Entretien pour Engineering

15 juin 2012

Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Intuit (Mountain View, CA) en févr. 2012

Very long interview process. Scheduled to see 6 people over about 6 hours. One person did not show up for their scheduled interview slot, so I spent 2 hours with the same person - awkward - staring at each other in nervous semi-silence, friendly chit chat for 2 hours. Last interviewer expressed her belief that she would not have a job in 6 months. Was that a trick question? I don't know, but made for a strange experience. She seemed very unhappy in her position.

Tell me a story about a time you presented an idea and it had a negative outcome.

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Intuit en janv. 2008

Pretty normal. 1 hr phone interview, then on campus personal interview. Travel, hotel, food paid for. Interviewed by 4 different people 45 minutes each. Got the offer 4 days after personal interview.

Question to find bugs in a java program. They had the java program printed out on a paper. I had to find both compiler errors and run time errors. I was given 5 minutes for that task.

Had to explain my previous project by drawing class diagrams and a bunch UML diagrams.

Motorola Solutions
      Kapsch