Informed K12

Recherches associées: Avis sur Informed K12 | Offres d’emploi chez Informed K12 | Salaires chez Informed K12 | Avantages sociaux chez Informed K12
      Entretiens chez Informed K12Entretiens d’embauche pour Field Events Manager chez Informed K12Entretien chez Informed K12

Motorola Solutions
      Intuit
      Kapsch
      Siemens Digital Industries Software

Entretien pour Field Events Manager

10 avr. 2026

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Informed K12

I was approached by a recruiter, though not actively looking for a new role. It seemed promising since my current role aligns perfectly with the tasks on the job description. I was given the axe and when asking for feedback, received none.
      Réponse de Informed K12
      1mo
      Hi, Thanks so much for leaving feedback regarding your experience. We value hearing from candidates so we can provide feedback to our hiring team and make adjustments when needed. We know it takes time and thoughtfulness to engage with our process, especially when approached directly. We take feedback like yours seriously as we continue to refine our candidate experience. Thank you again for your review and feedback.