Indeed

Fait partie de Recruit Holdings, Co., Ltd.

Recherches associées: Avis sur Indeed | Offres d’emploi chez Indeed | Salaires chez Indeed | Avantages sociaux chez Indeed
      Entretiens chez IndeedEntretiens d’embauche pour Business Intelligence Developer chez IndeedEntretien chez Indeed

Entretien pour Business Intelligence Developer

16 mai 2018

J'ai passé un entretien chez Indeed

I received an email to schedule an interview from the recruiter after my application online. However, I got stood up THREE times in a row. After the first time, I wrote an email to let the recruiter know, he just threw me another calendar link to schedule another one, and then stood me up AGAIN and AGAIN... Btw, I am pretty sure he is a real person because I found him on Linkedin, not some auto invitation driven by AI and happened to make a mistake. Come on, even google assistance could do better than this. I am not sure whether it is appropriate to leave his name here, and perhaps this is just his personal style instead of Indeed's. However, this gave me extremely unpleasant experience. If you do not want to move forward, no matter what changes your mind, please just let me know instead of being so unprofessional...