J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Incentro (Utrecht) en mars 2022
Entretien
Een recruiter vond me op LinkedIn, maar de voorgestelde vacature vond ik te technisch. Vervolgens kwam hij met een ‘creative-frontend’ vacature die ik wel interessant vond. Vervolgens belde een andere recruiter voor een praatje en een afspraakvoorstel. De creative vacature kende ze alleen niet?! Via google meet had ik een leuke afspraak met 2 consultants. Het project wast ze bespraken klonk me alleen niet zo interessant, ze zeiden dat er ook andere projecten mogelijk waren. Heel ‘creative’ klonk het in ieder geval niet. Een tweede gesprek met iemand die me meer over ‘projecten met websites’ kon vertellen werd voorgesteld.
Vervolgens hiervoor naar Utrecht. Op zich een ok gesprek, maar de 2 andere consultants vertelden alleen gedetailleerder over het project van het eerste gesprek.
Uiteindelijk werd ik afgewezen omdat ik niet ‘zelfstandig genoeg’ zou kunnen werken met als reden ‘je schrijft zelf geen jira tickets’. Ehm ok.
Ik had echt het idee dat de verschillende LinkedIn vacatures gewoon vage lokkertjes waren. En ik vond de hele gang van zaken nogal rommelig en onprofessioneel.
Oh, en op mijn opmerking dat ik me nog wat vaardiger moest maken in Unit tests kreeg ik een; “ach dat doen we toch eigenlijk niet, dat willen onze klanten niet”. OK….
Questions d'entretien [1]
Question 1
Geef voorbeelden van projecten waaraan je gewerkt hebt.
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Incentro (Utrecht) en août 2020
Entretien
Eerste digitale kennismakingsproces, 2e gesprek een technisch gesprek met 2 developers. Hierbij code laten zien, keuze's toelichten en vragen beantwoorden. 3e gesprek ging over proceskeuzes, creativiteit en ambities.
Technische test geeft veel vrijheid om zelf te presenteren waar je je fijn bij voelt, maar bevat wel vragen die je goed aan het denken zetten.
Creativiteit onderdeel ging vooral over het oplossen van procesmatige problemen
Questions d'entretien [2]
Question 1
Hoe zou je iemand coachen die moeite heeft een taak?