IUBAT

Recherches associées: Avis sur IUBAT | Offres d’emploi chez IUBAT | Salaires chez IUBAT | Avantages sociaux chez IUBAT
      Entretiens chez IUBATEntretiens d’embauche pour Lecturer, CSE Department chez IUBATEntretien chez IUBAT

San José State University
      UC San Diego
      UC San Francisco
      Santillana

Entretien pour Lecturer, CSE Department

16 oct. 2021
      Dhâkâ

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez IUBAT (Dhâkâ) en sept. 2021

Comprised of 3 phases: 1) Written Exam on English, CS subjects and IT (basic questions only) 2) Potential Association (You have to write an article on a given paper/topic) 3) Demonstration Lecture Session (Deliver a lecture using ppt slide on whichever CS topic you want to) 4) Viva

1. Class super class and abstract class 2. Constructor and conversion constructor 3. Program code with static in it 4. Tcp ip vs udp 5. Ipv4 vs ipv6 6. Network reliability - what is it and how to measure 7. SDLC 8. Binary search pseudocode 9. Short note on DFA 10. Multitasking and task scheduling short note 11. Software testing strategies 12. Difference between latch and flipflop 13. Explain ACID properties of database