IQPC

Recherches associées: Avis sur IQPC | Offres d’emploi chez IQPC | Salaires chez IQPC | Avantages sociaux chez IQPC
      Entretiens chez IQPCEntretiens d’embauche pour Sponsorship Sales Manager chez IQPCEntretien chez IQPC

S&P Global
      Andersen
      Qontigo
      Argonne National Laboratory

13 janv. 2026
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sponsorship Sales Manager chez IQPC

5 mars 2024

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez IQPC (Londres, Angleterre)

Did 3 interviews, all on Teams, was a fairly standard process but they really didn't make it seem like a nice place to work. I was consistently told in order to succeed I'd need to go the extra mile by doing things like work unpaid overtime. By the time I'd got to the 3rd interview I'd stopped feeling positive about taking the role, and this was clear, so no offer was made.

Describe yourself in three words. What would you do if you're not meeting your sales targets?

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez IQPC en mars 2024

Recruiter inbounded to speak with me. Had first interview with two directors. Then had to wait 3 days for feedback, just for them to say they are not moving forward. No negative feedback given, they just have candidates with more experience. Really wasted my time, when they could’ve just seen that through my resume.

Quotas, tenure, what do you know about the space, etc.

25 juin 2014
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en personne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez IQPC (Londres, Angleterre) en mars 2013

Fairly straight forward if you are confident. one phone interview, two interviews, one with lower and upper management. Do a bit of research on the company and give explanations on how proactive you are. Be as eloquent as possible. Don't be over confident.

Doing a role play call